Bestil i dag

Få en af Danmarks billigste hjemmesider til erhverv

Bestil i dag

Få en af Danmarks billigste hjemmesider til erhverv

Bestil din nye hjemmeside i dag

Send din bestilling i dag. Udfyld formularen her på siden og send den. Vi svarer hurtigt tilbage.

Ønsker du at få et tilbud?
Benyt e-mailadressen herunder for at indhente et uforpligtende tilbud.

WP Digital Agency, Aarhus
Laskedalen 30 – 8220 – DK

CVR-nr.: 37654345

www.wpda.dk

Bestilling og fakturering

Domæne

Jeg ønsker at bestille følgende abonnement

Whitelabel

OPSTARTSTILBUD: Få 10% rabat ved forudbetaling

Jeg accepterer følgende

9 + 9 =

Forretningsbetingelser
Du finder de til enhver tid gældende Forretningsbetingelser ved at klikke her, som er gældende for WP Digital Agency, der hører under H365 Webbureau.

Jeg har ikke et domæne og skal købe et 
Har du ikke registreret et domæne skal du købe et. Du kan du tjekke, om et .dk domæne er ledigt hos DK-Hostmaster her. Det koster 50,- at oprette et .dk-domæne og 50,-/år i abonnement. Skriv i feltet “Domæne” det ønskede domænenavn, så hjælper vi dig med at oprette domænet, så snart vi har modtaget betaling.

Ordrebekræftelse og opstart
Ordren er først bindende, når en ordrebekræftelse er fremsendt til dig. Vær opmærksom på at opstartsgebyr og evt. indkøb af domænenavn ikke refunderes, når ordren er bekræftet. Opstart på produktion af hjemmeside igangsættes når betaling er modtaget. Aftalen/ordren annulleres automatisk, hvis betaling ikke er gennemført rettidigt.

Afbestilling af abonnement
Det er nemt at afbestille eller sætte abonnement i bero. Gå til siden Abonnement for yderligere hjælp til hvordan du gør her.

*Indhold til ny hjemmeside
WP Digital Agency tilbyder gratis, at flytte og designe ny hjemmeside, ud fra indhold fra din eksisterende hjemmeside. Dette indenfor rammerne af den valgte abonnementsløsning og tilhørende standardtemplates. Når indholdet er overflyttet og hjemmesiden er lagt live, får du selv adgang til at lave rettelser i indhold. Du kan altid tilkøbe hjælp hos WP Digital Agency til at stå for fx rettelser af indhold og tilpasninger af design, dette aftales særskilt.

*Opgradér til whitelabel
WP Digital Agency, Aarhus lever af at lave en af Danmarks billigste hjemmesider, og dette budskab vil vi gerne sprede, gennem annoncering i bunden af hjemmesiden. Du fjerne annoncering ved at opgradere til en whitelabel for kun 10,-/md. Det er muligt at opgradere til whitelabel til enhver tid.

Alle priser ekskl. 25% moms.

Ofte stillede spørgsmål

Vi møder ofte disse spørgsmål, som du ser herunder. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Vi svarer hurtigt tilbage.

Hvor lang tid tager det at levere ny hjemmeside?

Vi går i gang med at producere når vi har alle tekster, billeder og logoer fra dig. Det tager typisk 2-5 dage for en DEN LILLE hjemmeside, og betyder at du hurtigt kan komme i luften med en ny hjemmeside. For en DEN STØRRE og DEN STØRSTE hjemmeside tager det typisk mellem 2-6 uger, fra alt materiale er leveret.

Kan jeg opgradere til en større hjemmeside?

Ja, du kan altid opgradere til en større hjemmeside. Har du en DEN LILLE hjemmeside og ønsker at udvide til en DEN STØRRE eller DEN STØRSTE hjemmeside, stiger dit abonnement tilsvarende. Kontakt os hvis du har brug for at udvide din løsning, så vi kan få lagt ekstra sider på din eksisterende hjemmeside.

Hvor hurtigt kan jeg opsige mit abonnement?

Der er ingen binding, så du kan opsige dit abonnement med udgangen af en betalt abonnementsperiode. Dit webhotel og hjemmeside vil blive lukket ned, når dit abonnement udløber og vil ikke kunne tilgås. Vi sætter din hjemmeside i bero i 1 måned, så du har mulighed for at fortryde. Herefter slettes den permanent og kan ikke genskabes.

Hvor stort er webhotellet?

DEN LILLE og DEN STØRRE hjemmeside har 1GB til rådighed og DEN STØRSTE har 5GB til rådighed. Størrelserne på webhotellerne sikrer bl.a. at du får en lynhurtig hjemmeside uden “tunge” billeder. Vi optimerer hjemmesiden når den laves, og sikrer at den holder sig indenfor pladsen, der til rådighed.

Kan jeg købe hjælp til at passe min hjemmeside?

Ja, du kan købe hjælp til at få udført opgaver på din hjemmeside. Vi kan tilbyde dig at købe af et klippekort på 5, 10 eller 20 timer, som du kan bruge til at få løst fx løbende drift, opdatering af indhold, ændring af billeder, kontaktoplysninger etc. Kontakt os for at høre nærmere, om køb af klippekort på hello@wpda.dk.

Kan jeg bestille en stor hjemmeside?

Har du allerede en stor hjemmeside eller planlægger du en større, så overvej at få skræddersyet en hjemmeside. Du kan se hvad en komplet færdigdesignet hjemmeside uden begrænsninger koster hos Webministeriet Webbureau her – og få et skræddersyet tilbud.